STATS | The Global Leader in Sports Technology, Information and Content STATS | The Global Leader in Sports Information, Technology, and Content

STATS

Casos de éxito

Noticias

Líder mundial en tecnologia, informació i continguts esportius

STATS és el que busca en informació esportiva internacional. Amb experiència des de 1981 en la recol·lecció, processament i distribució de completes dades esportives, STATS és el proveïdor d’informació esportiva líder a nivell mundial.

STATS ofereix diverses solucions amb continguts esportius d’alta qualitat de tot tipus de competicions, i la seva presència a nivell mundial fa que pugui distribuir la informació arreu i mitjançant diverses plataformes. Les solucions d’informació esportiva ‘clau en mà’ de STATS combinen continguts de l’agència Associated Press i marcadors en temps real, així com informació històrica i un complet servei en jocs de fantasia. Els productes de STATS són totalment innovadors i poden ser utilitzats en nombrosos sectors, ja que inclouen dades d’equips i lligues en temps real i històriques, solucions web ‘clau en mà’, suport en retransmissions, aplicacions innovadores per a mòbils i interessants jocs de fantasia.

Sigui per a noves empreses o per a pilars de la indústria, STATS ofereix una cobertura incomparable de més de 300 lligues d’arreu. STATS compta amb una cartera mundial de solucions d'informació que satisfaran les necessitats de la seva companyia. Per a més informació sobre els nostres productes i serveis, posin-se en contacte amb nosaltres avui.